Tel.: 01 2006 205 | info@kompasplus.si
 
 
 

 

  Pravila zbiralne in bonitetne sheme
       
Bonitetno obdobje

Bonitetno obdobje je vezano na koledarsko leto in traja med 1.1. in 31.12. Po preteku bonitetnega obdobja se zbrane točke lahko koristijo: 
- za produkte v lastni organizaciji, po bonitetni lestvici.

Zbiranje in koriščenje točk

Točkuje se vsak nakup katere koli Kompasove storitve v vrednosti nad 1 €. Vsak EUR prinese članu programa zvestobe KompasPlus eno točko.* Točke se članu pripišejo ob plačilu storitve oziroma na dan pričetka koriščenja storitve, če dan pričetka koriščenja storitve ni enak dnevu plačila te storitve. Točke se članu pripišejo avtomatsko.

* glej splošna določila 12. člena

Z vsakim naslednjim nakupom se poveča število doseženih točk. Ko član doseže določen bonitetni razred, lahko koristi boniteto glede na trenutno veljavno bonitetno lestvico.

Član lahko koristi boniteto v obliki vrednostnega popusta pri naslednjem nakupu.

Pri tem naj član predhodno opozori prodajno osebje, da želi koristiti zbrane točke.

Bonitetna lestvica

ZBRANE
TOČKE
BONITETA
800 20 €
2500 70 €
6500 185 €
10100 300 €


Od 1.1.2019 velja novo bonitetno obdobje, ki se zaključi 31.12.2019 pridobljene točke pa se lahko koristijo do 31.1.2020.

Bonitetnih točk ni mogoče pridobiti pri plačilu s plačilnimi karticami na obroke, pri plačilu s položnicami na obroke z zapadlostjo po pričetku koriščenja aranžmaja oziroma vedno, kadar se obveznosti poravnavajo po pričetku storitve, ne glede na način plačila.

Bonitetna lestvica je objavljena v Pravilih zbiralne in bonitetne lestvice, ki je dostopna na vseh prodajnih mestih Kompasa d.d., na pristopnici ter na spletni strani www.kompas.si.

Kompas d.d. si pridržuje pravico spreminjanja bonitetnih pravil in bonitetne lestvice. Vse spremembe so javno objavljene in splošno dostopne na www.kompas.si ter veljajo od dneva objave oziroma kot je navedeno v spremembah.

Primeri koriščenja bonitet


Primer, ko član izkoristi boniteto kot popust pri naslednjem nakupu:

Član ima zbranih 860 točk. Ob naslednjem nakupu v vrednosti 120 € lahko koristi 800 točk in prejme boniteto v vrednosti 20 € ter plača le 100 €. Članu tako ostane 60 točk, katerim se na dan plačila oziroma pričetka koriščenja storitve prišteje 100 novih točk.

Član lahko na željo v vseh Kompasovih poslovalnicah prejme izpisek s številom zbranih točk. Prav tako ima član možnost preverjanja točk s klicem v klicni center.

Člani zbirajo točke pri nakupu katere koli storitve, ki jih ponuja Kompas na svojih prodajnih mestih.

Koriščenje bonitet je mogoče za nakup aranžmajev iz produkcije Kompas d.d. Velja tudi za nakup First Minute in Last Minute ponudb. Koriščenje bonitet ni mogoče za nakup letalskih vozovnic.

Pri nakupu darilnega bona prejme točke le kupec darilnega bona. Unovčitelj darilnega bona prejme točke le v primeru doplačila storitve in le za znesek doplačila.

Zbranih točk ni možno unovčiti za darilni oziroma vrednostni bon ali gotovino.

Koriščenje popustov pri partnerskih programih in klubih ter istočasno koriščenje bonitet niso združljivi.
 
V primeru doplačil na kraju samem (destinaciji) član ne prejme točk.

Prenos točk med nosilci kartic ni mogoč. Le imetnik kartice lahko zbira in koristi točke. V primeru, da imetnik kartice vplača tudi za druge osebe, se točke pripišejo le v primeru, da storitev koristi tudi sam.

Izjema so tečaji tujih jezikov, v organizaciji Kompas d.d., kjer prejemniku točk ni potrebno tudi koristiti plačane storitve.

   
     
     
     
     

Spletna stran (www.kompasplus.si - KOMPAS d.d.) uporablja piškotke zato, da lahko vodimo lastno, agregirano statistiko obiska naše spletnih strani. Uporabljamo tudi sejne piškote, ki so nujno potrebni za nakup na naši spletni strani in prijavo oz. avtentikacijo uporabnika za ogled moje strani. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.