Tel.: 01 2006 205 | info@kompasplus.si
 
 
  O programu zvestobe
   

Pozdravljeni!

Kompas uspešno posluje na slovenskem trgu že 68 let in še vedno radi potujemo z vami. V vseh teh letih smo se vedno trudili zagotoviti le najboljše za naše potnike. Za vas smo izbirali najbolj privlačne destinacije, počitnice in potovanja. Uresničili smo marsikatero vašo željo in mnoge popeljali na nepozabne počitnice.

Ker pa Kompasovci sledimo načelu, da nobena stvar ni tako dobra, da je ne bi mogli še izboljšati, nenehno uveljavljamo sodobne pristope, novosti in izboljšave. Misel, ki nas vodi pri tem, je popolnoma zadovoljen potnik.

Program KompasPlus, ki vas nagrajuje za vašo zvestobo Kompasu, je že v samem začetku več kot uspešno prebil led. Pozorno spremljamo vaše odzive in želje. Tako smo lahko program zvestobe KompasPlus še bolj prilagodili vašim potrebam in željam ter popestrili našo potovalno ponudbo.

Z nakupi Kompasovih storitev boste zbirali točke z vsakim evrom nakupa. Za zbrane točke boste lahko prejemali ugodnosti pri vašem naslednjem nakupu. Zbiralni in bonitetni sistem KompasPlus bomo v skladu z vašimi željami nenehno izboljševali. Prepričan sem, da bo vsakdo našel ugodnost zase.

Pridružite se programu KompasPlus in vstopite v Svet potovalnih ugodnosti!

Lovorko Mamić, CEO
predsednik uprave

 


Spletna stran (www.kompasplus.si - KOMPAS d.d.) uporablja piškotke zato, da lahko vodimo lastno, agregirano statistiko obiska naše spletnih strani. Uporabljamo tudi sejne piškote, ki so nujno potrebni za nakup na naši spletni strani in prijavo oz. avtentikacijo uporabnika za ogled moje strani. Več o posameznih piškotkih si lahko preberete tu.